Header Ads

Oppo oficiálně potvrdilo prodeje svých přístrojů ve Španělsku

V poslední době se směrem k Evropě obracejí někteří významní čínští výrobci. Je to dost možná proto, že evropští uživatelé čínské značky mobilních zařízení znají a rádi je používají. Jedním z takových výrobců je i společnost Oppo.

Není sice první čínskou značkou, která otevírá v Evropě svůj obchod, ale i to se cení. První odvážný krok udělala společnost Xiaomi, která ve Španělsku otevřela svůj Mi Store. A Oppo také oficiálně potvrdilo, že i oni ve Španělskou hodlají udělat něco podobného.

Oficiální zpráva sice neuvádí veškeré detaily, ale je jasné, že v létě letošního roku začne Oppo prodávat ve Španělsku své stěžejní telefony. Kromě Španělska plánují zahájit prodeje také v Itálii a Francii.

Oppo oficiálně

Prodeje společnosti Oppo se tak stanou oficiálními pro dané evropské země, budou vycházet z aktuálního katalogu, aniž by bylo nutno využívat čínského importu. Na rozdíl od Xiaomi nebude mít Oppo přímo svůj vlastní obchod, ale bude spolupracovat s některými obchodními řetězci a operátory, mezi které patří například Carrefour a Vodafone.

Připomeňme, že značka Oppo je součástí společnosti BBK Electronics, která vlastní i další značky Vivo a OnePlus. To by mohlo naznačovat, že jakmile se prodeje Oppo v Evropě plně rozběhnou, mohly by se na Starém kontinentu stejným způsobem prodávat i telefony Vivo a OnePlus.

Let's block ads! (Why?)

https://gizchina.cz/2018/01/08/oppo-oficialne-potvrdilo-prodeje/